Modele de unghii facute cu ziar

Când se schimbă ora în România? Se va mai Trece la ora de iarnă? Am incercat si eu.. une Super tare iesit. Abia astept sa vad ce vor zice prietenele Mele. Este o manichiura chiar superba si in acelasi timp interesanta. La fel ca dans cazul précédent, Poti folosi orice instrument mentionat pentru a face bulinele (alege creionul Mecanic pentru a face buline foarte MICI). Peste Oja in Culoarea aleasa de tine, realizeaza un conglomérerat de buline, Dar doar pe o parte a unghiei. ffffffffff interesant, am incercat si eu si mi-au reusit….. mai asteptam idei DIN acestea;) cand Spui alcool, adica spirt sau ceva.. eu nu am alcool, cu ce pot inlocui alcoolul.. IMI place mult ideea….

Daca nu pot inlocui alcoolul, de unde pot Lua alcool simplu? O idee foarte simpla si rapida de manichiura realizata acasa presupune folosirea Scotch-ului. ITI Poti alege tu un design Creativ, sau poti sa incerci modelul de mai jos. Nu trebuie decat sa Pui bucati de Banda adeziva peste unghie si sa o pictezi linistita apoi. Cand vei da Scotch-UL la o parte, VEI avea o manichiura sofisticata si trendy! Spirtul médicinal e alcool intr-o proportie destul de Mare. Deci la mine Nu merge de nici o culoare am incercat de atatea ori si nu Merge am pus spirt intr-un vas am introdus degetul si am aplicat foicica de ziar am PRESAT 5 secunde si 30 si 10 am incercat tot dar tot se lipeste ori nu se imprima textul bine ~ x (:(((Aidez-moi Pentru aceasta manichiura sofisticata nu ai nevoie de prea multe lucruri: doua sticlute cu Oja (una turcoaz si una Aurie), o péninsule si o bucata de Material sintetique sau de hartie mototolita. Mai intai, da-te cu stratul de Oja turcoaz, apoi, asteapta sa se usuce. Dupa aceea, cu ajutorul pensulei, Pune Oja Aurie PE materialul (sau Hartia) mototolit (a) si tamponeaza usor unghiile cu acesta, creand un pattern interesant. Tu ce manichiura pentru acasa DIN cele de mai sus vrei sa incerci Cat mai repede? am incercat si chiar IESE MINUNAT.. multe multumesc! E chiar superbe si puteti sa desenati chiar voi si sa va puneti propiul modèle PE Unghii.. Este Super! IMI plac la nebunie unghile! Cred ca la toti v-au iesit cool. este destul de usor chiar acum 2 Ore mi-am facut journal Nails:)). Arata excelent!: X MICAM facut si eu, si IMI place la nebunie: X! Un Frumos iesit foarte! Multumesc PT articol: X: X! Aceasta manichiura chic se poate face acasa mai simplu decat TI-ai imagina.

Mai intai, trebuie sa iti Dai unghiile cu o baza Alba. Las-o sa se usuce bine, apoi Pune o unghie in alcool timp de cateva secunde. Pune peste unghia respectiva o Yursin de ziar, apoi preseaz-o, pentru ca literele sa se imprime PE unghie. Termina cu un Strat de lac de Unghii si esti Gata! fetelor.. eu am incercat da mi se IA Oja dupa Unghii Impreuna cu Ziarul… ce se intampla.. nu e Oja Buna… sau nu am lasat sa se usuce destul… HELPPPPPP si mie mi-a iesit: X:X: sunt de-a dreptul superbe: X mai Veniti cu idei DIN astea:D:)) O manichiura Abstracta te va scoate DIN anonimat, INSA multe dintre ele sunt Cam dificil de realizat. Aceasta, INSA, poate fi incercata de oricine, chiar si de persoanele care nu si-au mai facut manichiura singure vrédata. Mai intai, da-te cu un Strat de Oja Alba. Inainte de acest pas, poti sa iti lipesti Scotch in jurul unghiilor sau sa te Dai cu Vaselina, ca sa Cureti mai usor (VEI face ceva mizerie).

Lasa Oja sa se usuce bine inainte de a folosi Celelalte doua tipuri de Oja: Rosie si albastra. Ai nevoie de niste paie MICI (ca acelea de la cale de suc pentru copii). Toarna Putina Vopsea Rosie PE o hartie, Pune capatul unui PAI in Oja, apoi Sufla prin celalat capat, lesens paiul spre unghia Dorita. VEI obtine un “Splash” de culoare foarte Dragut. Repeta pentru fiecare unghie in parte, asteapta sa se usuce si incearca apoi si cu Oja albastra. Poti schimba, Desigur, culorile.