Modele de ciorapi tricotati manual

Și Gata! În mod analogue se tricotează și al doilea ciorap. Apoi se COS în partea DIN Spate. Și asta este tot! Nu m-As incumeta la ASA Ceva, e nevoie de un aparat mai performant decat am eu si PE cineva care sa ma ajute la filmat, plus alte cateva lucruri. IMI pare Rau sa te dezamagesc. Sa stii ca ar trebui! Si AR mai fi nevoie de ceva ca sa-TI Vina cheful: treci pe la vechiul nostru loc de intalnire. :) Ella, Cristina, Mikaela, ANCA, multumesc mult! Nici nu ma asteptam sa primesc atatea comentarii. :) Ma Bucur ca VI se pare simpla metoda si vreti sa o incercati, mi-ATI dat Curaj sa mai postez si alte tutoriale. Am omis sa pun Poza cu partea cusuta un sosetelor, Dar o FAC imediat. Pentru sosete de copil, marimea 22 cu Cate ochiuri trebuie sa incep? Multumesc, Danieka PAI Spune-mi unde te-ai impotmolit ca sa te pot ajuta cu explicatii suplimentare. Ai incercat sa faci cu andrelele en mana? Stiu, Maria, nici mie nu-mi place sa fie largi.

Eu zic ca cel mai simplu ar fi sa faci un esantion cu cele 60 sau 64 de ochiuri si sa probezi PE picior. Asta e cea mai sigura metoda si stii ca nu VEI lucra ceva inutil. Tine INSA cont de fatul ca partea de sus a Piciorului e lucrata in élastique si ca PE Partile sosetei Vine si torsada care mai étrange Nitel Lucrul. Te mai Poti ghida dupa adnotarile ce le-au facut CEI Care au lucrat deja sosetele. Acestea le gasesti PE Ravelry dans dreptul fiecarui proiect. Stefania, multumesc ca ai semnalat problema, imediat remédiez. Se tricotează Talpa ciorapului PE față, ținând cont de faptul că trebuie să aibă 8 cm (bineînțeles, în funcție de mărimea Piciorului). Partea DIN série și Talpa ciorapului sunt Gata! pentru ca deja sa lasat rece si in Casa si afara dand cautari dupa modele de sosete groase am dat de blogul Tau-credema ca am uitat de cand Nam mai pus mana PE o Andrea, IMI placea cand Mama MEA tricotata si IMI bagam Nasu cand EA avea Alta treaba Dar mai mult stricam decat sa o ajut,, Sper sa reusesc daca nu apelez la tine-daca ai stii Cate modele de ATA si alte sireturi de tricotat am vazut si la preturi MICI—șoseta se formează în același mod ca și călcâiul: se réduction ochiurile pana la 12 și apoi se adaugă pana la numărul inițial. Înălțimea ciorapului se tricotează CAM de 8 cm, fiecare rând PE față, unind la final primul Ochi cu ultimul Ochi DIN rând. Astfel, Talpa se unește cu partea Superioară a șosetei și ciorapul capătă aspectul său complet. Începe un nou rând, lucrând PE ochiurile exterioare ALE fiecărui rând format DIN ochiurile rândului antérieur, PANA se vor obține din nou 22 de ochiuri.

Astfel se formează partea de Jos a călcâiului ciorapului. Danieka, aceste sosete sunt construite ca tipar doar pentru MarimiKasahara de adulte. Ca sa adaptezi e nevoie sa cunosti bine metoda de lucru. En plus, totul depinde de numarul de Andrele si grosimea firului folosit. Nu vreau sa te descurajez, DIN contra. Poate ar fi bine sa incepi cu un modèle Gata explicat pentru marimea de care ai nevoie. Thx.. Dar se pare ca intr-un final am inteles:))) mi-a iesit calcaiul:))) fara sa fie cusut PE laterale:D.. Deci.. de acum MERG spre bine…

Multumesc:) Gata, la a doua încercare am reuşit! Trebuia doar un pic de ATENŢIE. Mulţumesc Frumos! Spor în toate! Cu placere, Draga Madalina! Ma Bucur sa AUD ca au fost de Folos explicatiile Mele. Sunt Poutine nedumerita de ce Spui tu ca trebuie sa Cosi calcaiul. La modelul acesta e de cusut doar partea laterala a sosetei. Pot sa vad o Poza PE undeva cu m TI-au iesit? Dans privinta botoseilor, am facut un tutorial despre Modul de realizare, uite aici! http://valentina-lucrudemana.blogspot.ro/2013/10/explicatii-pentru-botoseii-limonada.htmlMai am in plan si altele Cat de curand. Sa ai o sarcina usoara si Spor la tricotat hainute pentru bebe. Sigur! OARE cum de nu m-am gandit eu la asta? :) povestile.andrelelor@yahoo.com ha, cat de tare! Merci, o sa incerc in curand, CACI mi-AR Cam trebui niste sosete de Lana prin Casa.